Konferensprogram

Ornament

Golf på konferensdagen

Med våra konferenspaket är det möjligt att kombinera golf som konferensprogram. Kankas Golf, som ligger bredvid Kankas slottsområde, erbjuder golf för både erfarna som nybörjare. Be om offert för ditt konferensprogram nedan. Programmet skräddarsys enligt deltagarantal och reserverad tid. Exempel på program:

2h skolning för nybörjare:

Pris 150 euro / grupp.  Gruppens storlek då 6-8  pers. I skolningen ingår instruktioner, hyrning av klubba och bollar, och en liten spelrunda. Ansvarig för skolningen är Kankas Golfklubb Pro Marko Kallinen med stöd av KGM träningskommitté.

Spelrunda med 9 hål för erfarna spelare:

Morgontid 25 € (start kl 6.00 -8.30)

Kvällstid 25 €  (start kl 18.00 – 20.00)

Även möjligt vid andra tider enligt överenskommelse.

Kombinera din mötesdag med en bastukväll i Auriga

Hur skulle det vara att börja mötesdagen i stämningsfulla Kankas slott och avsluta den i Aurigas representationsutrymmen med bastu och havsutsikt?

Utsiktsterass med jacuzzi

I Auriga kan du vid sidan av bastubadandet koppla av på utsiktsterassen och beundra passagerarfartygen som åker förbi. I femte våningens bastuutrymmen har du tillgång till en stor utsiktsterass med jacuzzi och grillmöjligeter. Det finns ett till bastuutrymme på sjätte våningen och även det har ett loungeutrymme förutom omklädningsrum. I samband med femte våningens bastuutrymme finns även mötesrum och en representationsrestaurang, som kan bokas tillsammans med bastun. Du kan också hyra enbart bastuutrymmet eller som en del av ett mötespaket. Bastu- och representationsutrymmena har inte A-rättighet.