Oheisohjelmat kokouksiin

Ornament

Golfia kokoukseen

Kokouksiin ja kokouspaketteihin on mahdollista liittää golfia oheisohjelmaksi. Kankaisten linna-alueen vieressä sijaitseva Kankaisten Golf  tarjoaa ohjelmaa niin vasta-alkajille kuin kokeineillekin golfin pelaajille. Kysy ohjelmapaketista tarjouspyyntösi ohessa. Ohjelma voidaan räätälöidä sopivaksi henkilömäärän ja käytettävissä olevan ajan mukaan. Esimerkkejä ohjelmista:

2h opastus aloittelijoille:

Hinta 150 euroa/ryhmä.  Ryhmän koko 6-8  henkilöä. Opastukseen sisältyy opetus, maila- ja pallovuokrat sekä lähipelikisa. Opastuksen vastaavana on Kankaisten Golfseuran Pro Marko Kallinen.

Pelikierros 9 reikää kokeneille pelaajille:

Aamuisin 25 € (lähdöt klo 6.00 – 8.30)

Iltaisin 25 €  (lähdöt klo 18.00 – 20.00)

Myös muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhdistä kokouspäivään saunailta Turussa meren äärellä

Mitä jos aloittaisit kokouspäivän tunnelmallisessa Kankaisten linnan miljöössä, ja päättäisit illan Turussa Aurigan edustus- ja saunatiloissa merellisissä maisemissa?

Näköalaterassi porealtaalla

Aurigassa voi saunomisen ohessa rentoutua näköalaterassilla ja ihastella ohi lipuvia matkustajalaivoja. Viidennen kerroksen saunatiloista on käynti isolle näköalaterassille, josta löytyy poreallas ja grillausmahdollisuus. Saunatilat löytyvät myös kuudennesta kerroksesta. Molempien saunatilojen yhteydessä on viihtyisät oleskelutilat  pukuhuoneiden lisäksi. Viidennen kerroksen saunaosaston yhteydestä löytyy myös edustus- ja kokoustilat sekä edusturavintola, jotka voi yhdistää saunavaraukseen. Sauna- ja edustustiloissa ei ole anniskeluoikeuksia.