Oheispalvelut

Somistepaketit sekä lasten ohjelmapaketit tarjoaa  Juhlan lumoa ja kukat Mimosan kukka. Voit pyytää tarjouksen tai lisätietoa lähettäessäsi tarjouspyyntöä.

Mimosan kukan kotisivuille

Somistepaketit

Hollywood

Glamouria ja gaalatunnelmaa

Tämä teemajuhlapaketti huokuu gaalatunnelmaa ja hollywood -glamouria. Ylellisen tunnelman takaa tyylikkäät ja upeat kattaukset, tilasomisteet ja kukka-asetelmat. VIP entrancen punaiset matot ja valot luovat hulppean ja elokuvatähtityylisen sisääntulon. Lisäpalveluina myytävät ohjelmanumerot, kuten samppanjabaari, photobooth tai oscar-gaala, tuovat iltaan mukavaa ajanvietettä ja takaavat mieleenpainuvat muistot!

Boho wedding

Häät boheemiin tyyliin

Valloittava boho-tyyli saadaan aikaan sekoittamalla erilaisia tyylilajeja ja -suuntia. Se voi olla leikittelyä eri väreillä, hippiä 70-luvun henkeä tai vintagea ja vanhan ajan tunnelmaa. Tunnelmaan voidaan päästä myös lisäämällä ripaus romantiikkaa sekä rentoa ja rustiikkista tunnelmaa. Peruspakettia voidaan maustaa toiveiden mukaan lempikukilla sekä -väreillä.

Minimalistic

Kevään herääminen

Minimalistista tyyliä mukaileva paketti, jossa pääroolissa on luonnon herääminen sekä sen raikkaus, herkkyys ja hentous. Hauskat yksityiskohdat tilasomisteissa elävöittävät muuten seesteistä tunnelmaa. Kukkien heleän hempeät tai keväisen kirkkaat värit piristävät ja pääsevät oikeuksiinsa yksinkertaistetuissa kattauksissa ja somisteissa.

Syksyn hehkua

Syksyinen sadonkorjuu

Näissä juhlissa hehkuu syksyn värit ja ruska. Tunnelmaa luodaan tuomalla kattauksiin myös sadonkorjuun antimia ja mieleisensä aiheen voi valita esimerkiksi kurpitsoista, omenoista tai auringonkukista, joiden mukaan mukaillaan muutakin värimaailmaa. Vielä ripaus maalaishenkisyyttä, niin pidot voivat alkaa!

Bon voyage

Aikamatka menneeseen

Vintage-henkinen ja matkustusaiheinen somistepaketti, joka vie teidät aikamatkalle menneeseen! Kartta-aiheiset paperiaskartelut ja uniikit kuumailmapallosomisteet viehättävät juhlijoita ainutkertaisuudellaan! Matkustamiseen liittyvät sekä mennyttä aikaa henkivät somisteet luovat tunnelman, jossa jokainen maailmanmatkalanen viihtyy.  So, let’s begin the journey!

Maalaisromantiikka

Rustiikkista tunnelmaa ja rentoa yhdessäoloa!

Vanhan ajan tunnelmaan teidät vie ajan patinoimat, talonpoikaistyyliset ja rustiikkiset somisteet.  Raikkaan valkoiset sekä lämpimät luonnon värisävyt koristavat kattauksia. Rouheita pintoja pehmentää herkät pitsit ja kukat hurmaavat romanttisuudellaan!

Winter wonderland

Talven ihmemaa

”Taivaan rannassa talven taikaa, pakkasilmassa hääkellot kaikaa.” Haluaisitteko kokea taianomaisen talven ihmemaan tunnelman? Huurteisen kuuraisia puita, kristallien säihkettä ja lumen valkeaa kuulautta. Talvista tunnelmaa luomassa upeat valaistukset ja kynttilöiden valomeri sekä tyylikkään selkeät kattaukset.

Kukat

Kukat ja asetelmat

Ihania kukkia ja kauniita totetuksia

Juhlatilojen koristelun lisäksi toimitamme myös morsiuskimpun, heittokimpun, rintakukat ja vieheet, sekä esimerkiksi kirkon kukat.

Lasten ohjelmapaketit

Lasten ohjelmapaketit

Hupia ja helmojen huisketta!

Nauti juhlapäivän illallisesta tai hauskoista ohjelmanumeroista lasten leikkiessä joko ohjatussa leikkipaikassa tai omatoimisessa puuhanurkkauksessa. Aiheina esimerkiksi linnanneito ja ritari, askartelu, lego ja sirkus.