Tilläggstjänster

Dekorationspaketen och programpaketen för barn planeras av våra samarbetspartners Juhlan lumoa, och blommorna av Mimosan kukka. Du kan be om offert eller mer information i samband med offertblanketten eller vara i direkt kontakt med leverantören.

Juhlan lumoa webbsida 

Mimosan kukka webbsida

Dekorationspaket

Hollywood

Glamour och galastämning

Det här temapaketet kännetecknas av galastämning och Hollywood-glamour. Röda mattor framför ingången ger en lyxig filmkänsla. Som tilläggstjänster finns bland annat en champagnebar, en photobooth och en oscar-gala som programpunkt.

Boho wedding

Bröllop i bohemisk stil

Genom att blanda olika stilar får man den så kallade boho-stilen. Det kan handla om olika färger, 70-talets hippiestil eller vintage. Till grundpaketet kan man lägga till favoritblommor eller -färger.

Minimalistic

Våren kommer till liv

En minimalistisk stil som andas av vår och frisk natur. Dukningen är enkel med små detaljer som piggar upp.

Höstens glans

Stämningsfull höstskörd

Den här festen kännetecknas av höstens färger. Stämningen skapas av detaljer från höstskörden i dukningen, till exempel pumpor, äpplen eller solrosor, vilka sedan skapar färgtemat.

Bon voyage

En tidsresa i det förflutna

Vintagestämning och resetema som tar en tillbaka i tiden. Pappersdekorationer med kartor och luftballonger underhåller gästerna med sin enkelhet. So, let´s begin the journey!

Lantgårdsromantik

Rustik stämning och avslappant umgänge

Friska vita och varma naturfärger dekorerar borden. Skrovliga ytor, spets och blommor charmerar med sin romans. Njut av den lantliga stämningen.

Winter wonderland

Vinterns sagoland

Vill du uppleva vinterns magiska sagoland? Frostiga grenar, kristaller, levande ljus och vinterns vita kulör. Dessa skapar en lyxig vinterkänsla.

Blommor

Blommor och dekorationer

Färska blommor och vackra uppsättningar

Förutom dekorationer till festutrymmena levererar vi även brudbuketten, kastbuketten, corsagen och blommor till kyrkan.

Programpaket för barn

Program för barnen

Oförglömliga stunder för de minsta

Njut av festens middag eller programpunkter medan barnen leker på en lekplats eller i sin egen lekhörna. Som tema finns till exempel riddar- och prinsesstema, pyssel, lego och cirkus.